Kaartverkoop Mozart

De kaartverkoop voor het najaarsconcert is gestart. Elke week staat Karin Caransa in de pauze met de plattegrond van Het Concertgebouw voor jullie klaar! De verkoop gaat met een machtigingsformulier. Print dit formulier uit en neem het mee als je kaarten bestelt: machtingsformulier kaartverkoop Mozart.

Graag bij elke nieuwe bestelling een machtiging invullen. Het totaalbedrag van de bestelde kaarten zal rond de concertdatum van je rekening worden afgeschreven. De plaatsen zijn in 3 rangen verdeeld:

  • Rang 1 plus: rij 10 t/m 19 in het midden van de zaal, € 45,00 per kaart.
  • Rang 1: rij 7 t/m 9 en rij 20 t/m 23, zijbalkon rij 1 en 2, frontbalkon rij 1 en 2 en rij 10 t/m 23 in de zijvakken (stoel 4 t/m 8 en stoel 33 t/m 36) : € 39,00 per kaart op het koor (deze rang kost in Het Concertgebouw € 41,00).
  • Rang 2: rij 6, rij 24 en rij 25, € 25,00 per kaart op het koor (in Het Concertgebouw kost de 2e rang € 33,00). De 2e rangsplaatsen die we op het koor verkopen zijn allemaal plaatsen met goed zicht, dit in tegenstelling tot de 2e rang van Het Concertgebouw (plaatsen met minder zicht op het podium).

Er wordt zowel op het koor als bij de kassa van Het Concertgebouw in de voorverkoop geen 65+ of andere korting gegeven. Als er in het laatste weekend nog veel kaarten over zijn, kunnen we besluiten tot lastminute-acties met extra kortingen. Dat gaat dan eigenlijk altijd om minder goede plaatsen.

De prijzen voor koorleden en particulieren, die via de website of Het Concertgebouw bestellen, verschillen. Uitzondering is rang 1 plus. Het Concertgebouw hanteert ook een eigen rangindeling, die iets afwijkt van de onze!

Er zijn al kaarten door Het Concertgebouw verkocht of geblokkeerd voor de verkoop, dus in de genoemde rijen zijn niet alle kaarten beschikbaar. In totaal zijn 800 kaarten te koop via het koor. Ook hebben veel vaste klanten, met name donateurs en vrienden van Excelsior, al kaarten via de website besteld.

Karin houdt zoveel mogelijk rekening met ieders wensen. Reserveringen worden in volgorde van binnenkomst behandeld. De bestelmogelijkheid via de website is al een tijdje open en bestellen per e-mail kan natuurlijk ook:
kaartverkoop@kcov-excelsior.nl.

We hopen op veel bestellingen!

Karin Caransa
Karin CaransaCoördinator Kaartverkoop
2017-07-19T12:42:02+00:00