VoCantare is een projectkoor dat een aantal jaar geleden onder leiding van Ger de eerste uitvoering heeft gehad. Afgelopen januari was er wederom een geslaagd concert.

We hebben besloten om er niet weer zo’n lange periode er overheen te laten gaan. Voor de vakantie zijn we weer begonnen om een nieuw koor samen te stellen. Dat is inmiddels op één tenor na gelukt! Het zou fantastisch zijn als we bij onze tenoren bij Excelsior die ene nog kunnen vinden.

Het repertoire bestaat uit Passie-gerelateerde muziek, zoals Mozart, Bach, Fauré, Elgar, Tallis en Purcel. Het concert zal waarschijnlijk op Tweede Paasdag 2018 ’s middags in een kerk in Haarlem plaatsvinden.

VoCantare repeteert ongeveer eens in de drie weken steeds op een andere dag bij één van de zangers thuis. Martine Seldenthuis is de repetitor en stuurt vooraf de in te studeren stukken. Er wordt van de zangers verwacht dat ze thuis de noten repeteren zodat er meteen lekker gezongen kan worden.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Marie-Claire Medenblik. Je ontvangt dan alle praktische informatie over de auditie, repetities, repertoire en kosten.

Mailadres: m.c.medenblik@hetnet.nl

06-43091784

Marie-Claire Medenblik
Marie-Claire MedenblikYour Content Goes Here
Your Content Goes Here
2017-10-10T23:07:42+00:00