Kaartverkoop najaarsconcert 2018: Rossini en Cherubini

Er is één concert op zondagavond 28 oktober 2018 in Het Concertgebouw. Vanaf 26 juni kunnen jullie in de pauze van de repetities kaarten bij mij bestellen. Ik sta aan de tafel, met de plattegrond, zodat je zelf kan kiezen uit de nog beschikbare plaatsen. In principe geldt: als je de ene week bestelt, kan je de volgende repetitie je kaarten komen halen.

Je betaalt met een machtiging (bij voorkeur door jullie zelf uit te printen en mee te nemen, bij elke nieuwe bestelling is ook een nieuwe getekende machtiging nodig), rond 28 oktober 2018 wordt het bedrag van je rekening afgeschreven.

We werken met 3 rangen. De duurste rang is 1 plus, deze kost in Het Concertgebouw en op het koor hetzelfde, nl. € 45,00 per plaats. Dit betreft de rijen 10 t/m 20 in het midden van de zaal (stoel 9-32)

Rang 2 is de goedkoopste rang, dit betreft een speciale aanbieding voor het koor, plaatsen op rij 7, 26 en 27 in de zaal, voor € 25,00. En een aantal plaatsen op hoekbalkon Noord en Zuid.

Er zijn ook 2e rangs-plaatsen te koop bij Het Concertgebouw, maar daar betreft het vaak de zogenaamde slecht-zicht plaatsen en kosten ze € 33,00.

De rest van de zaal, het frontbalkon en de zijbalkons is 1e rang en deze kaarten worden op het koor verkocht voor € 39,00.

Bij Het Concertgebouw kosten deze kaarten € 41,00. Ook deze keer zullen er bij Het Concertgebouw geen 65 plus– en andere kortingen gegeven worden, op eventuele lastminute-acties na.

Mailen om te bestellen (kaartverkoop@kcov-excelsior.nl) of vragen te stellen over je bestelling mag altijd en kan ook al deze week, maar svp NIET bellen en/of mijn voicemail inspreken.

De kaartverkoop via Het Concertgebouw en de website is al gestart, dus heb je specifieke wensen, wacht dan niet te lang. Om iedereen de kans te geven goedkope kaarten te bestellen, starten we met een maximum van 4 tweederangskaarten per koorlid.

Ik hoop dat alles zo duidelijk is.

Vriendelijke groeten,

Karin Caransa
kaartverkoop@kcov-excelsior.nl

Karin Caransa
Karin CaransaCoördinator Kaartverkoop
Machtigingsformulier
2018-11-02T10:15:07+00:00